Anarki – i hjertet af Frederiksberg

Anarki restaurant på Frederiksberg

Fantastiske Melee har fået en bror og ikke hvilken som helst bror. På Vodroffsvej 47 sådan cirka mellem Forum og søen uden navn ligger denne nye perle. De skriver selv på deres hjemmeside, ”at de lader sig inspirere af hele verden og ikke begrænser sig til at passe ind i en bestemt genre bortset fra at være et ærligt og kompromisløst bistrokøkken”. Det er der måske noget om, men der er ingen tvivl om, at slægtsskabet til franske Melee sætter sit præg på menuen – eller måske skyldes det vores egen hang til det franske og dermed vores valg af retter på en solrig tirsdag aften i juni.

Dagens retter på Anarki

Forretten stod på henholdsvis rillette af and med lækkert estragon sennep og nybagt brød samt deres terrine af foie gras med blommesyltetøj og smørristet brød – begge yderste lækre retter i fransk stil. Dernæst hhv. ravioli med ricotta og krappe og Belgiskvaffel med skinke & trøffelmayo. Sidstnævnte en kombination, som ikke er smagt før, men som bestemt skal prøves igen – det sprøde fra vaflen (der var knap så sød, som dem der normalt serveres til dessert), den lækre parmaskinke og den yderste velsmagende og cremede mayo med smag af trøffel – meget velkomponeret.

Derefter stod det på to meget lækre, men også ret fyldige hovedretter bestående af Spicy ribs af Duroc gris med yams & barbecuesauce og Confiteret “Label Rouge” kylling med grønt & morkelsauce. Allerede inden var mætheden ved at melde sig, men hvem kan modstå, når så lækre retter bliver serveret. Og ned kom de – eller i hvert fald størstedelen af det. For selvom flere restauranter ynder at servere mindre end en 2-årig med madfornægtelse vil spise, så var der her mere, end man kunne ønske sig.

Og selvfølgelig blev det hele sluttet af med en lækker dessert – nemlig Rabarber med vanillecreme & sprødt – det sprøde bestod i dagens anledning af myntedrys og marengsflager, som passede glimrende til det søde.

Veloplagte tjenere var prikken over i’et

Veloplagte tjenere i hyggelige omgivelser

Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse og to sjældent veloplagte tjenere, der på en personlig og imødekommende måde fik præsenteret maden og den meget velvalgte vinmenu bestående af diverse Rieslingvine, der passede perfekt til maden på hver deres måde. Bestemt et nyt favoritsted på vores elskede Frederiksberg.

 

 

Skriv et svar