Idéen bag et OPEN source brand

Værdierne i OPEN Copenhagen afspejles i, at brandet er open source. Tanken bag et fælles open source brand er at gøre det tilgængeligt og individuelt brugbart for alle. Med OPEN Copenhagen har København ikke kun et stærkt værdibaseret citybrand. Det er samtidigt et brand, der bygger på tankerne bag open source.

Palads In Copenhagen

Hvad betyder “OPEN source brand”?

Open source kommer fra software udvikling, hvor koden, selve byggestenene i programmerne, tidligere har været lukket for andre end udviklerfirmaet. Med open source åbnes der op for, at alle, der har noget at tilføje til produktet, kan være med til at styrke og udvikle det.

Der er stor fleksibilitet i et open source brand. Det kan anvendes af alle målgrupper, f.eks. borgere, virksomheder, organisationer, udlændinge, uddannelses- og kulturinstitutioner.

Med OPEN Copenhagen Logo Creator kan du designe individuelle varianter af logoet, så det tilpasses specifikke budskaber og formål, som passer til dit/jeres behov bl.a. i forbindelse med events, kampagner, employer branding m.m.

Et OPEN source brand skaber synergi i markedsføringen og kommunikationen for såvel Købehavn som for den enkelte bruger af logoet.

Skriv et svar