Unibet Open er igen klar til at indtage København

unibet open tilbage i København igen

Siden 2007 har Unibet Open været ensbetydende med en fantastisk oplevelse. Grundlæggende er det den bedste pokerturnering, som ofte er udsolgt før start, og den afholdes på de bedste destinationer, Europa har at byde på. Fra solrige sandstrande i juni til festlige destinationer i december, men faktisk har alle Unibet Open turneringerne en række ting til fælles nemlig den sublime balance imellem beværtning, poker, fester, casino- og live betting championships. På den måde sikres det, at alle Unibet Open deltagere har den allerbedste oplevelse hver eneste gang.

Unibet Open København kvalifikation kun for danskere

Den populære Unibet Open pokerturnering afvikles atter i København fra den 25. til den 28. maj 2017. København er fast stop på Unibet Open-kalenderen, og hvis du vil med, kan du være dygtig og heldig at komme med helt gratis.

Hos Unibet vil der være mulighed for at kvalificere dig til Unibet Open (værdi €1100), når der de følgende fem uger afvikler €50 turneringer med 1 re-entry de første 6 levels. Der vil være 1 sæde til Unibet Open som garanteret præmie. Der vil alle ugens 7 dage være en €10 turnering med 1 re-entry de første 3 levels, hvor du kan vinde en billet til søndagsfinalen på €50. Men du kan også forsøge at kvalificere dig til Unibet Open uden en krone på kontoen igennem deres daglige freerolls, hvor Unibet sender top 5 til €10 turneringen.

Kom til Unibets spændende pokerturnering i København her

Alle ovennævnte pokerturneringer vil kun være tilgængelige for dansker i Unibets Poker klient. Med andre ord, du kan som dansker kvalificere dig til Unibet Open via freerolls helt gratis! Se mere her:

Mere om Unibet Open i København

Et Unibet Open-sæde har en værdi af €1.100, og det indeholder både Buy-in til Main Event – €1000 + €100 og adgang til Players Party lørdag den 27. maj 2017. En pakke kan ikke byttes til kontanter eller refunderes. Har du vundet et sæde, men ikke kan deltage vil du miste din sæde. Sæder som er vundet til et specifikt event kan ikke byttes til andre Unibet Open events.

Hvis du vil være med, finder du satellit-turneringerne således: Opret en konto her (få 100 kr. gratis som ny spiller) – Log in i Unibets Pokersoftware, klik på “Tournaments”, “Full Schedule” og filtrér turneringstypen til “Unibet Open”.

Vi ses ved bordene!

Regler og vilkår for kvalifikation til Unibet Open

Der vil altid være visse regler for kvalifikationsturneringer. Hver spiller kan kun vinde ét sæde til et Unibet Open event. Til €10 turneringen skal der være mindst 3 spillere, før turneringen spilles, og til €50 turneringen skal der være mindst 10 spillere, før turneringen spilles.

Sæder til main event har en værdi af €1000 + €100. Unibet sponsorede spillere skal bære Unibet-brandet tilbehør på finalebordet ved Unibet Open. Spillere som er sponsoreret af konkurrenter er underlagt de generelle regler vedrørende logoer.Spillere, som er kvalificeret via Unibet må gerne bære Unibet-branded tilbehør eller intet brand. Spillere, som er kvalificeret via Unibet-kampagner, satellitter eller sponsorat-aftaler, må ikke bære mærker eller brands fra Unibets konkurrenter.

Ovennævnte information er tilgængelig med yderligere detaljer på www.unibetopen.com på turneringens informationsside. Unibet forbeholder sig retten til at tilbagetrække denne kampagne til enhver tid. Unibet forbeholder sig retten til at ændre disse regler uden varsel.

Skriv et svar