Vind billetter til Tivoli Revyen – Tam Tam i Glassalen 2016

Vind billetter til Tam Tam i Glassalen 2016 - Tivoli Revyen

Årets Tivoli Revy spiller lige nu for fulde latterbølger i Tivolis smukke Glassal, og der har været glimrende anmeldelser af revyen. De komiske naturkræfter Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg gør de skrå brædder endnu skævere. På satirisk vis spidder de højaktuelle emner. Læs de flotte anmeldelser på Tivoli Casinos hjemmeside. Kunne du tænke dig at se revyen nu på lørdag, kan du lige nu vinde billetter på denne Facebook-side. Klik og vind billetter til Tam Tam i Glasskuben.

Revyer skal opleves i Tivoli – vind billetter

Med en mere end 130 år lang revytradition, er det med stolthed, at Tivoli nu for tredje år i træk byder velkommen til TAM TAM i Glassalen. Du kan glæde dig til en festlig aften med et revyhold, der alle er garvede komiske talenter og garanter for forløsende grin og musikalitet. Den folkekære og hylende morsomme Niels Olsen har i år taget sin ”ørkenbroder” Henrik Koefoed med. Han kan som få få publikum til at rødme. Elskede Bodil Jørgensen vil igen i år få dig til at hulke af grin – denne gang sammen med skønne Sofie Stougaard og parodimesteren Mads Knarreborg. Som nævnt kan du vinde billetter til revyen på Facebook. Klik dig ind her:

Vind billetter til Tivoli Revyen Tam Tam 2016 i Glassalen

Det er tredje gang i streg, at den prisvindende instruktør Joy-Maria Frederiksen, styrer løjerne fra instruktørstolen. Musik og takt holder kapelmester Joakim Pedersen sammen med bandet.

Mere om Tivoli Revyen

Man vender altid tilbage til Tivoli med lysten til at opleve noget, der er velkendt og nyt på samme tid. Og Tivoli Revyen skal netop afspejle den blanding af glæde, tradition og fornyelse, som hele Tivoli er eksponent for. Tivoli Revyen er i konstant bevægelse og har egentlig altid været det. Helt tilbage til den første revy i 1884 og frem til i dag har Tivoli præsenteret de helt store danske scenekunstnere, tekstforfattere og komponister gennem tiderne. Man tør næsten ikke remse alle de mange navne op, der gennem årene har optrådt i den gamle Have. Der er fare for, at det ville blive en parodi på dansk revys alter ego: nostalgien.

Tivoli Revyen er løssluppen, udfordrende og nutidigt morskabsteater, der gerne sigter mod aktuelle personer og begivenheder. De gør også gerne grin med sig selv, det kan dansken nemlig sagtens klare!

I Tivoli er de nemlig ikke i tvivl om, at alle har brug for – mindst et par gange om året – at blive mindet om, at det er kærlighed og humor, der binder os mennesker sammen. Og det gøres bedst i mødet mellem musik, satire og grin.

Velkommen til Tivoli Revyen Tam Tam 2016 i Glassalen.

Skriv et svar