Early Bird

Besøg Early Bird og få en billig menu til langt under listeprisen

På Early Bird kan du “købe et bord” på en lang række af landets bedste spisesteder – med 1/3 skåret af listeprisen.

Besøg Early Bird og få en billig menu til langt under listeprisen

Hvad er Early Bird

I 2011 stiftede Brian Köster og Martin Aleth Early Bird. Early Bird er en restaurantportal, som tilbyder Københavns og Frederiksbergs bedste spisesteder med ⅓ skåret af prisen. Portalen er baseret på last-minute princippet, hvilket vil sige, at hvis en restaurant har ledige borde, så kan de sætte dem til salg på Early Birds hjemmeside. Herefter køber kunden bordet, hvor der er en fast menu tilknyttet. Det er vigtigt at understrege at alle normalpriser på Early Bird er baseret på listepriser, altså priser som almindeligt betalende kunder betaler i restauranten.

Stifterne begyndte at arbejde med idéen i sommeren 2010, da Downtown og Sweatdeal brød igennem med rigtig mange solgte deals – specielt på restauranter. Som mange andre iværksættere fornemmede de, at der var et marked med potentiale. Da man kunne se, at restauranterne solgte bedst på Downtown og Sweatdeal, tog vi fat i dem for at afklare deres behov samt de fordele og ulemper, som de oplevede med Downtown og Sweetdeal.

Som mange andre iværksættere fornemmede vi, der var et marked med potentiale, og det var blev udgangspunktet for Early Bird.

Der var kød på emnet, så stifterne besluttede at skrive speciale om det, og specialet endte op med at udforme en konkurrencestrategi på et nichemarked. Her var det essentielt for restauranterne, at deres brands blev håndteret med omhu, og at restauranterne havde en tæt kontrol med håndteringen af deres borde.

Derfor arbejdede de meget med det visuelle udtryk og kommunikationen for at kunne præsentere restauranterne på den bedste mulige måde. Og helt essentielt for Early Bird besluttede de udelukkende at samarbejde med spisesteder, der har noget særligt at tilbyde og har god kvalitet, så kunder er sikret en god oplevelse gennem restaurantportalen, da der findes rigtig mange spisesteder i København.

Besøg Early Bird og få en billig menu til langt under listeprisen

Mere om Early Bird

Early Bird platformen fandtes ikke før, og stifterne måtte altså tænke alle scenarier igennem til bunds. Da det hele var på teoretisk plan, så kom alle scenarier ikke til at holde stik. Derfor måtte de rette lidt til i konceptet det første halve år De var i luften, hvilket også betød en del rettelser på af vores website. Men nu fungerer det helt optimalt, og konceptet er på plads, men Early Bird arbejder stadig på at tilføje og forbedre diverse funktioner på websitet.

Om Early Bird fordelene

√ De bedste spisteder

Early Bird samarbejder kun med udvalgte, gode spisesteder.

Restauranterne bestemmer fra dag til dag, hvornår de vil sælge deres borde via Early Bird.

Se alle restauranterne her.

√ Altid 1/3 skåret af prisen

Du får altid 1/3 i last-minute afslag af normalprisen med Early Bird.

Early Bird verificerer altid normalprisen på menuerne.

√ Nemt og enkelt

Du booker blot bordet på Early Bird, så står det dækket og parat, når du kommer.

Besøg Early Bird og få en billig menu til langt under listeprisen