Arti’kok

Besøg Early Bird og få en billig menu til langt under listeprisen

På Early Bird kan du “købe et bord” på en lang række af landets bedste spisesteder – med 1/3 skåret af listeprisen. En af restauranterne er Arti’kok, som vi kigger lidt nærmere på.

Bestil en billig menu på restaurant Arti’kok her

Anmeldelse af restaurant Arti’kok


arti'kok logoAnmelderne er begejstret. Politikens madanmelder Adam Price giver Arti’kok 4 kokkehuer og roser kvaliteten. Berlingske giver hele 5 ud af 6 stjerner og roser de smagfulde retter.
Køkkenet leverer indbydende og velafstemte smagsindtryk. Menuen skifter hver måned, og tilpasses årstidens bedste råvarer.

Sommelier Martin Knak sørger for kyndig servicering og at vinene spiller perfekt til menuen. Køkkenchef og grundlægger Michael Nyenstad har en fortid på bl.a. d’Angleterre, Hotel Kong Frederik og restauranter i Frankrig og Italien.

Mere om Arti’kok restauranten

Arti’kok er efterhånden blevet en institution for god gastronomi i Hvidovre. Lokalerne på Hvidovrevej 92 har siden 1930’erne fungeret som restauration, og siden 2005 under navnet Arti’kok. Ordet gastronomi bliver ofte associeret med stive hvide duge, høje flotte kokkehuer og en næsten klinisk stemning i restauranten – sådan er det ikke på Arti’kok. I deres hjertenære restaurant skal der være plads til slappe af, koble fra og bare nyde hinandens selskab over en dejlig, veltillavet middag. På Arti’kok er de ligeglade om du er høj eller lav, tyk eller tynd, ung eller gammel – og om du har balkjole eller t-shirt på, det rør os en høstblomst. Så længe du føler dig godt tilpas.

Kombinationen af en afslappet stemning i restauranten, rimelige priser og godt håndværk i køkkenet, er i vores optik alfa omega, når du går ud og spiser – og det er lige præcis det, man får på Arti’kok. Og nå ja, så gør det vel heller ikke noget, at Artikok’s ejer, Lee, har fået sin køkkenopdragelse på michelin-hædrede Kiin Kiin.

Udover at indbyde til et dejligt måltid med konen, vennerne eller familien, er det også muligt at afholde selskaber hos Arti’kok. I selskabslokalerne ved siden af den almindelige restaurant er der plads til godt og vel 70 gæster. Både selskabslokaler og restaurant benyttes løbende til særarrangementer som vinsmagninger, ølsmagninger og temamiddage.